Acquire

Nieuwe Grandland Hybrid

Advies rijklaarprijs vanaf € 42.949 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Grandland Hybrid

Vanaf € 42.949

of € 500 /mnd via Opel Private Lease

Gewoon mooi? Vergeet het maar! De nieuwe Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel Light-koplampen.

ELEKTRISCHE EFFICIËNTIE /

De elektrische aandrijving van de Grandland Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 13,2 kWh. Doordat de batterij onder de cabine geplaatst is, blijft maximale ruimte over voor inzittenden en bagage, terwijl het lage zwaartepunt ook de stabiliteit ten goede komt.

OPWINDEND EN EFFICIËNT /

Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

KRACHTIG EN DYNAMISCH /

Zowel de versie met voorwielaandrijving als die met vierwielaandrijving is uitgerust met een soepele 8-traps elektronisch aangestuurde automaat met schakelpeddels voor een extra sportieve rij-ervaring. Voor maximale controle op elk wegdek is de Grandland Hybrid beschikbaar met permanente e-AWD-technologie1 , die elke situatie voor de best mogelijk grip op alle vier de wielen zorgt.

Waar kunnen we je mee helpen?

Stel jouw nieuwe Grandland Hybrid samen in de online configurator

Stel samen

Profiteer van 4 jaar gratis onderhoud + garantie bij een nieuwe Grandland Hybrid

Stel jouw Grandland Hybrid samen

De nieuwe Grandland is ook leverbaar met efficiënte benzine- en dieselmotoren

Ontdek de nieuwe Grandland

Ontdek ook onze andere modellen

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X

De nieuwe Opel Grandland

Ontdek de Grandland

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland