Nieuwe Opel Corsa

Advies rijklaarprijs vanaf € 17.699 (incl. BTW/BPM)

Ontdek de nieuwe Opel Corsa: De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst, met de opwindende techniek van een grotere auto.

AANBOD

Beste Deal

Profiteer van extra voordeel met de Beste dealkorting!

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan snel een bezoek aan de onze showroom voor de beste deal! Want u krijgt nu tijdelijk tot wel €1.000 beste dealkorting op een nieuw te bestellen Opel. Deze korting loopt nog verder op voor een nieuwe Opel uit voorraad.

Scherpe financiering
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto en Beste dealkorting, kunt u ook gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom.


Een nieuwe Corsa vanaf € 249 per maand via ANWB Private Lease!

Met ANWB Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Opel. In het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen, u hoeft alleen nog maar te tanken. Zo weet u precies wat u per maand betaalt aan uw nieuwe auto en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventueel aanvullende kosten zoals verzekeringen en onderhoud. Opel en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd!

ANWB Private LeaseGALLERIJVIDEO'SPrijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Zelf ervaren? Plan direct uw proefritONTDEK OOK ONZE ANDERE MODELLEN

Nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de nieuwe Corsa-e

Nieuwe Opel Astra

Ontdek de nieuwe Astra

Opel Crossland X

Ontdek de Crossland X

Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X