Acquire

Nieuwe Astra

Advies rijklaarprijs vanaf € 26.699 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Astra

Vanaf € 26.699

of € 405 /mnd via Opel Private Lease

Het is tijd om te breken met het alledaagse. Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.

Ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Ontdek de Astra Hybrid
Nieuwe Astra

EXTERIEUR /

Met zijn pure, gedurfde design en de innovatieve Opel Vizor® blijft de nieuwe Astra nergens onopgemerkt. Elegant en tegelijk gespierd en ongekend zelfbewust: dit is veel meer dan een praktische auto om je van A naar B te brengen. Het is de auto waarvan je altijd gedroomd hebt: de nieuwe Astra.

Nieuwe Astra

TECHNOLOGIE /

Als je Duitse techniek optelt bij een gedurfd design is het resultaat puur rijplezier! De nieuwe Opel Astra rijdt tegelijk evenwichtig en dynamisch. Het DNA van Opel staat garant voor een onovertroffen weggedrag, met ook bij hoge snelheid een grote stabiliteit, een hoog veiligheidsniveau en sportieve prestaties.

Nieuwe Astra

INTERIEUR /

Zodra je de deur opent, valt op hoe innovatief de Astra is. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het volledig digitale, vernieuwde Pure Panel® geeft de bestuurder een ongeëvenaarde rij-ervaring, die nog versterkt wordt door de geavanceerde assistentiesystemen. Dit is de manier waarop je altijd al had willen rijden!

Waar kunnen we je mee helpen?

Nieuwe Astra

De nieuwe Astra is ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride

Ontdek de Astra Hybrid
Nieuwe Astra

Stel jouw nieuwe Astra samen in de online configurator

Stel samen
Nieuwe Astra

Bestel jouw nieuwe Astra direct online via Opel Private Lease

Direct bestellen

Ontdek ook onze andere modellen

Opel Corsa

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa
Opel Mokka

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka
Opel Grandland

De nieuwe Opel Grandland

Ontdek de nieuwe Grandland